Aktuális

V. SZÉKELYFÖLDI KARRIER NAPOK Az az igény hívta életre, hogy segítséget nyújtson a szakmaválasztáshoz kapcsolódó információk megszerzésében és a megfelelő elképzelés kialakításában a pálya- és szakmaválasztás, egyetemi oktatás előtt álló diákoknak. A meghívott szakemberek tapasztalatuk révén, értékes információkkal segítik a fiatalokat pályaválasztási döntésük meghozatalában. A rendezvény figyelemfelkeltési szándékkal bír, mely a fiatalok szakképzettségének, valamint magasabb szakmai, iskolai végzettség elérésének hatását növeli a munkaerő-piacon.
A IV. SIC CARD KARRIER NAPOK egy workshop-típusú, továbbtanulás és pályaválasztás előtt álló diákokat megszólító rendezvény. Zártkörű, XI.- és XII.- es diákoknak szól. Az az igény hívta életre, hogy segítséget nyújtson a szakmaválasztáshoz kapcsolódó információk megszerzésében és a megfelelő elképzelés kialakításában a pálya-, szakma- és egyetemi oktatás előtt álló diákoknak. A meghívott szakemberek tapasztalatuk révén, értékes információkkal segítik a fiatalokat pályaválasztási döntésük meghozatalában.
Kedves Diákok! Jó hírünk van számotokra! Idén ismét találkozhattok szakmájukban elismert, értékes emberekkel, akik szívesen válaszolnak a jövőtök és a pályaválasztás kapcsán felmerülő kérdéseitekre. A BGA Zrt. támogatásával, a Sic Card és Prospero Egyesületek szervezésében 2020 őszén székelyföldi útjára indul a III. SIC CARD Karrier Napok rendezvénysorozat.

Hírek

A formanyomtatvány ide kattintva tölthető le. Az első Sic Card, magyar nevén Székelyföldi Diákigazolvány decemberben látott napvilágot.
A Kolozsvári Magyar Diákszövetség A Kártyája partnerséget között a SIC Carddal, a Székelyföldi Diákigazolvánnyal.