Back to top

Adatvédelmi nyílatkozat

Adatainak védelme fontos számunkra. Jelen adatvédelmi nyilatkozat bemutatja, hogy a Székelyföldi Diákigazolvány (továbbiakban: SIC Card) milyen személyes jellegű adatokat gyűjt Önről (továbbiakban: Felhasználó) a kártya elkészítése során.

Az oldal adatokat gyűjt annak érdekében, hogy a termékünk hatékonyan tudjon működni és a legjobb felhasználási élményt nyújtsa. Az adatok többségét a Felhasználó adja meg a regisztációs folyamat során. A Felhasználó a regisztárciót befejezően önkéntesen hozzájárul, hogy a SIC Card törvényes felhatalmazás alapján kezelje az adatokat, amelyeket csakis a szolgáltatásai javítására használ fel. Az adatokat a SIC Card biztonságosan kezeli, az adatokhoz csak a SIC Card munkatársai férnek hozzá.

Az adatokat a SIC Card rendszere tárolja, külső adatfeldolgozót nem vesz igénybe. Némely adatok szükségesek a fizikai kártya elkészüléséhez (név, fénykép, oktatási intézmény), másokat statisztikai adatok elkészítésére használ, amely ugyanúgy saját felhasználásra készülnek. Ennek segítségével a SIC Card pontosabb kedvezményeket tud biztosítani felhasználói számára. A SIC Card jogosult hírlevél kiküldésére amennyiben a Felhasználó befejezei a regisztrációt.

A felhasználó kérésére a SIC Card a Felhasználó adatait eltávolíthatja rendszeréből, azonban ezzel a lépéssel a Felhasználó elfogadja, hogy többet nem lehet a fizikai kártya jogos tulajdonosa valamint a kártya által biztosított kedvezméyek sem érvényesek.